Review – Zendala Kleurboek – Door Cynthia

Van Uitgeverij Akasha hebben wij al diverse kleurboeken getest en vandaag komt er weer een enorm leuk exemplaar bij; Het Zendala kleurboek van Beika Kruid!

IMG_3186 IMG_3187

Een kleurboek met 132 pagina’s vol met zendala’s! Dat moet een leuk kleurboek zijn!

Na de succesvolle zendalawerkboeken is dit het eerste zendalakleurboek. Naast de vele gevarieerde zendalakleurplaten om op een creatieve manier in te kleuren, wordt er een aantal basistekeningen gegeven om zelf verder in te vullen met zendalapatronen. Een aantal kleurpotloden is al voldoende om mee aan de slag te gaan en even lekker te relaxen in een verloren ogenblikje.

Over de auteur
Beika Kruid maakt in haar cursussen het zendala- en mandalatekenen op een eenvoudige manier toegankelijk.

Een super leuk kleurboek met veel platen om in te kleuren en zelf uit te breiden met zendala technieken! Zelf ben ik geen pro in zendala, dus ik heb dan ook alleen het kleuren getest. En ik moet zeggen, het werkt op mij ontzettend rustgevend!

IMG_3180 IMG_3181

Ik heb gekleurd met potloden van Stabilo en dat gaat prima. Het is wat dunner papier (enkelzijdig) dus potlood werkt het mooiste. Ook omdat de details vrij klein zijn.

IMG_3182 IMG_3183

Het is leuk om te zien dat je zendala steeds iets vrolijker wordt naarmate je verder kleurt. Dat maakt het voor mij dan ook steeds leuker om verder te kleuren!

IMG_3184 IMG_3185

Heerlijk om te doen zeg zulke platen! Het heeft een beetje weg van de mandala’s maar dan met heel veel kleine details waardoor het een mooie kleurenpalet wordt!

Het zendala kleurboek is te koop via Akasha op de website voor €17,50. Klik hier om hem te bestellen.

WINACTIE: Van Akasha mogen wij 1 exemplaar van dit kleurboek weggeven. Laat in de comments achter waarom jij dit kleurboek wilt winnen en wie weet win jij hem!

De winnaar zal op 20 april bekend gemaakt worden.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Advertenties

10 gedachtes over “Review – Zendala Kleurboek – Door Cynthia

 1. Hanneloes zegt:

  Ik wil dit boek heel graag winnen omdat hier ook leuke voorbeelden instaan waar je weer inspiratie vandaan kunt halen. Soms vind ik het het namelijk erg lastig om in te schatten welke kleur je het beste kunt kiezen, dit is dan ideaal om even in te kijken!

  Like

 2. 9636wen zegt:

  Ik zou dit boek graag willen winnen omdat het heerlijk ontspannen is om te doen, hoewel ik niet lang achter elkaar kan kleuren vanwege fibromialgie kom ik er wel van tot rust. Zendalas zijn nieuw voor mij dus dat is een extra reden en ook nog eens omdat ik vandaag (13-04) jarig ben.

  Like

 3. jacomien vonk zegt:

  Wat een uitdaging om met dit boek ook te kunnen leren tekenen. Ben erg benieuwd of t me gaat lukken. Daarom zou ik t boek graag winnen. T inkleuren van de complete zendala’s geeft natuurlijk ook al een hoop ontspanning, maar zelf tekenen lijkt me echt top!

  Like

 4. Johanna Ans zegt:

  Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik dol ben op mandala’s inkleuren, en tekenen van Zentangles…een perfecte combinatie dus voor mij!

  Like

 5. Tessa zegt:

  Om hem aan mijn moeder te geven! Laatst in de winkel liepen we tegen de kleurboeken voor volwassenen aan en ze was gelijk enthousiast. Dit Zendala kleurboek ziet er wel heel leuk uit en daar zou ze mooi haar creativiteit op los kunnen laten gaan.

  Like

 6. Ellen zegt:

  Ik wil dit boek graag winnen omdat ik het een uitdaging vind om mandala’s met steeds meer details te gaan kleuren of toe te voegen. In “normale” mandala’s teken ik er ook altijd van alles bij, dus zou dit wel heel inspirerend vinden

  Like

 7. Lieke zegt:

  Ik zou het boek graag willen winnen omdat zendala iets nieuws is voor me. Het lijkt me een uitdaging als ik de platen bekijk op de video om me veel kleur er iets moois van te maken. Wie weet zelf een mooi kunstwerkje om aan mijn eigen muur te hangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s