Review – Het enige echte Neon Kleurboek – Door Cynthia

Al een lange tijd in mijn bezit maar veel te weinig gebruikt en ook nog niet zo heel erg bekend in de kleurwereld. Het enige echte neon kleurboek van BBNC Uitgevers. Tijd om eens een kijkje te nemen in dit kleurboek!

IMG_2836 IMG_2837

Van alleen de kaft word ik al vrolijk! Ziet er erg leuk uit!

Dit ultralevendige kleurboek doet bijna pijn aan je ogen: de kleuren stralen je tegemoet en de platen zijn buitengewoon oogstrelend. Het boek staat vol met fluorescerende kleurplaten met dieren, designs, patronen en natuurlijke vormen om in te vullen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen zich urenlang vermaken met markers, fluorverf en neonkleurpotloden. Maar je kunt natuurlijk ook met gewone potloden, verf, krijt of stiften aan de slag.

Eerst weer even een kijkje aan de binnenkant van het Neon Kleurboek.

Zelf vind ik het grappig dat er al wat kleine details zijn ingekleurd met neon kleuren, uiteraard kun je ervoor kiezen om neon te gebruiken maar ook natuurlijke kleuren zijn gewoon mogelijk.

IMG_2840

Deze zebra is ingekleurd met Stabilo 68 en potlood voor zijn neus. Werken met Stabilo gaat in dit boek prima, bij mij drukt het niet door maar dat is natuurlijk afhankelijk van hoe je kleurt.

De platen zijn allemaal wat makkelijker in dit boek en ik zelf vind het heerlijk om zo nu en dan ook eens een wat simpelere plaat te maken.

IMG_2839 IMG_2841

De kameleons zijn ook ingekleurd met Stabilo en de doodshoofden zijn gekleurd met potlood van Caran d’Ache. Ook potloden werken in dit boek erg fijn omdat het papier ietsje stroef is.

Al met al een leuk kleurboek die je nog niet veel tegenkomt maar wel absoluut de moeite waard is!

Het Neon kleurboek is te koop via bol.com en kost 9,95 euro. Klik hier om hem te bestellen.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s