Gastreview – Beautiful Flower Arrangements – Door Marlissa

Ik mag van Kleuren voor Volwassenen een review maken over het prachtige kleurboek van Creative Haven, Beautiful Flower Arrangements.

img-20150210-wa0005   img-20150210-wa0004

Als eerste viel me op dat de kwaliteit van het papier erg goed was. Ook dat het enkelzijdig bedrukt is vind ik persoonlijk erg fijn. Alle boeken van Creative Haven hebben geperforeerde randen aan de bladzijde waardoor het erg makkelijk is om er een pagina uit te halen.

img-20150210-wa0010   img-20150210-wa0009

Het boek bevat 31 prachtige platen met verschillende bloemboeketten. Irissen, zonnebloemen,lelies en andere soorten staan er volop in.

img-20150210-wa0006   img-20150210-wa0007

Ik heb gekozen voor dit prachtige boeket en heb hem gekleurd met de bruynzeel expression. Maar ook stabilo , stiften en gelpennen kunnen in deze boeken gebruikt worden. Dus volop keuze mogelijkheden.

img-20150210-wa0001   img-20150210-wa0002

Ik vind het een prachtig boek en ga zeker kijken naar de andere diversen boeken van Creative Haven.

Het kleurboek Beautiful Flower Arrangements is te koop in onze webshop voor €7,95. De gehele maand maart is dit kleurboek echter te koop voor slechts €6,95. Klik hier om het kleurboek te bestellen.

Graag willen wij 1 iemand die kleurboek cadeau doen in een winactie. Wil je meedoen? Laat dan hieronder een comment achter met “ik doe mee” en deel deze post op je facebook tijdlijn. Op 8 maart zullen wij de winnaar bekend maken via http://www.kleurvolwassen.nl

Wij bedanken Marlissa voor haar tijd en inzet bij het maken van deze review!

 Copyright ©

20 gedachtes over “Gastreview – Beautiful Flower Arrangements – Door Marlissa

  • Carpe Diem met CRPS zegt:

   Ik doe graag mee om de volgende goede reden, en wel vóór 1 persoon! Ik ben al 23 jaar chronisch ziek, binnen 6 jaar breidde CRPS – Posttraumatische dystrofie over mijn hele lichaam. Maar dit ter zijde #want ik wil dit prachtige kleur boek graag winnen voor 1 persoon, iemand welke die hele 23 jaar ongelofelijk veel voor mij heeft betekend, iemand welke ongelofelijk veel voor mij doet! En haar gun ik dit kleurboek zo enorm! Dus #als ik het win, dan gaat dit kleurboek naar haar, mijn steun en toeverlaat!

   Like

 1. Carpe Diem met CRPS zegt:

  Ik doe graag mee, #niet voor mijzelf maar voor iemand welke al 23 jaar altijd voor mij klaar staat. In 1992 kreeg ik CRP – Posttraumatische dystrofie, en binnen 6 jaar breidde dit uit over mijn hele lichaam. 1 iemand stond al die 23 jaar voor mij klaar, was er altijd voor mij, onvoorwaardelijk hoe moeilijk het ook was! En daarom gun ik haar dit prachtige kleurboek! Want als iemand dit verdiend, dan is zij het!

  Liked by 1 persoon

 2. Petra zegt:

  Ik doe graag mee om voor mijn dochter dit boek te winnen. Ze is al ziek vanaf haar 16e en klaagt nooit en staat voor iedereen klaar. Ze is nu 35 en is zwaar reumatisch maar tekenen/ kleuren is goed voor haar motoriek.

  Like

 3. magixia zegt:

  Ik doe mee!! Zou het boek graag winnnen. Ik ben al jarenlang bezig met tekenen/schilderen, airbrushen. Dit is een mooie aanvulling om mezelf, zonder te veel na te hoeven denken, te kunnen ontspannen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s