Nieuw van Denksport: Magisch kleurblok – Eerste kleurtitel van Denksport voor kids

Na de succesvolle introducties van Tijd voor kleur!, Logisch kleuren & tekenen en Kleur in ’t klein, brengt Denksport wederom een nieuwe kleuruitgave op de markt. Echter is het Magisch kleurboek niet voor volwassenen, maar voor kinderen.

denksport

In het Magisch kleurboek zijn de dingen vaak niet wat ze lijken. Pak potloden of stiften en ontdek al kleurend de magie van de Tovertekening. Hoe? In de vakjes van de tekening staat een nummer of een symbool. Deze nummers en symbooltjes staan voor een kleur. Het aantal nummers en symbooltjes is in iedere tovertekening anders, maar je hebt nooit meer dan negen verschillende kleuren nodig om te kunnen toveren. Ook staan er in dit kleurblok mandala’s en andere kleurplaten. Bij het kleuren heb je ondersteuning van een handig karton op de achterkant, zodat er altijd een goede ondergrond is om te kleuren.

Denksport_Magisch kleurblok

De eerste editie van Magisch kleurblok is alleen via www.denksport.nl verkrijgbaar voor €4,25. Editie 2 wordt vanaf 21 april uitgegeven en editie 3 vanaf 16 juni. Zowel editie 2 en 3 zijn ook online te koop maar ook bij de bekende Denksport verkooppunten.

Wij zijn erg benieuwd naar het Magisch kleurboek en zullen jullie snel kennis laten maken met dit nieuwe product van Denksport.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s