Gastreview – Edding 1200 – Door Leyla Rijkhoff

Van Edding hebben wij de 1200 stiften toegestuurd gekregen en Cynthia heeft mij benaderd om deze stiften te reviewen.

De eerste indruk is super, mooie elegante pennen, met de doppen in de kleur van de stift, mooie metalen doos, ziet er luxe uit. Tot nu toe ken ik alleen maar de kinderstiften van Edding en daar ben ik altijd erg tevreden over geweest dus ik verwacht veel van deze stiften.

IMG_2233 IMG_2235

Wat een feest om open te maken, ik hou van dit soort dozen. Ik ben begonnen met het kleuren in een Creative Haven boek. Deze zijn enkelzijdig gedrukt en gelukkig maar want de stiften zijn best vochtig en drukken dus erg door in dit boek.

IMG_2236 IMG_2237

De kleuren zijn echter wel echt prachtig! Super helder, veel helderder als Stabilo wat mij betreft en dit zijn de stiften die ik normaal gebruik.

Het enige wat jammer is is dat ze het papier een beetje meenemen. Ze kleuren wel echt super fijn en je kan heel mooi vullen doordat ze zo vochtig zijn en daardoor mooi vloeien, hierdoor wel ongeschikt voor priegel werk.

IMG_2238

Toch even een ander boek ook geprobeerd vanwege het doordrukken in het Creative Haven boek ben ik erg benieuwd wat de enige echte kleurboek voor volwassenen van deze pennen vind.

Hier drukken ze helemaal niet door, dat is super, ook hier nemen ze wel een beetje het papier mee al wordt dit wel beter door het gebruik van de pennen.

Conclusie:

Erg mooie kleuren in een mooie doos. Je moet wel stevig of glad papier gebruiken anders hebben ze de nijging het papier mee te nemen. Ze vloeien prachtig en zijn inderdaad brilliant colours zoals de doos zegt.

Edding 1200 stiften zijn o.a. te koop bij Pipoos en in de webwinkel van Hobbygigant. Klik hier om het aanbod van Hobbygigant te bekijken

 

Wij bedankt Leyla voor haar inzet en tijd bij deze review!

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Copyright ©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s