Review – Het Betoverde Woud – Door Cynthia

Van uitgeverij Thoth ontvingen wij een exemplaar van Het Betoverde Woud. De opvolger van Mijn Geheime Tuin, uiteraard weer ontworpen door Johanna Basford.

IMG_1786 FullSizeRender

Dit verbluffende nieuwe kleurboek van Johanna Basford, bekend van het kleur- en zoekboek voor volwassenen “Mijn geheime tuin” neemt je mee op een zoektocht door een betoverd woud. Wat zit er verborgen in het kasteel midden in het bos?
Je kunt de prachtige bostaferelen inkleuren en aanvullen, maar ook op zoek gaan naar verborgen dieren en magische voorwerpen,
waaronder negen speciale symbolen. Zoek alle symbolen om de kasteelpoort te openen en ontdek wat erachter verborgen zit!

IMG_1793 IMG_1788

Wederom een geweldig kleurboek! Prachtig gedetailleerde platen met als thema het woud. Bomen, bossen, dieren, kasteeltjes echt van alles vind je in dit boek!

IMG_1789 IMG_1791

Het papier is duidelijk van een andere kwaliteit dan Mijn geheime tuin. Het is dikker en ook gladder. Voor mij persoonlijk werkt dat ontzettend fijn! Uiteraard hebben wij het papier ook weer getest met stiften en potlood zodat wij beide mogelijkheden voor jullie kunnen beschrijven.

IMG_1842 IMG_1843

Wat een enorme verrassing! Zowel potlood als stift werkt prima in het boek! En mijn stiften (Faber Castell pitt & Stabilo 68) drukken totaal niet door! Helaas zijn de berichten op internet soms anders maar ik weet van mijzelf dat ik vrij hard druk en heb dus totaal geen doordrukkingen!

De vos is gekleurd met diverse kleurpotloden, het papier is echt heel erg fijn om mee te werken! De potloden glijden letterlijk over het papier!

Wat een enorm leuk boek, hier moet je gewoon in blijven kleuren! De volgende is dan ook alweer in de maak!

IMG_1793 IMG_1844

Het kleurboek Het Betoverde Woud is verkrijgbaar in onze webshop of via bol.com voor slechts €10,90.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening
.

Copyright ©

2 gedachtes over “Review – Het Betoverde Woud – Door Cynthia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s