Voorstellen – Sandra

Mijn naam is Sandra, ik ben geboren in 1957 op dit moment (2015) 57 jaar. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Twee jongens en 1 meisje. Gezellig druk dus.

Sandra

Ik hou van creatief bezig zijn, maar vind zoveel dingen leuk dat ik keuzes heb gemaakt. 1 van de keuzes is het mandala tekenen en kleuren.

Ik heb mijn eerste mandala in 2004 gemaakt en heb daarna 2 basis, 2 Keltische, 1 chakra cursus gevolgd. Daarna was ik in de ban van de mandala. Ik ben mij flink gaan verdiepen in de mandala leer, kleurenleer, materialen keuzes. Rond 2011 ben ik mijn kennis gaan delen, door middel van een tekenclubje. Het delen van creativiteit vind ik nog steeds inspirerend.

Ik ben met deze site in aanraking gekomen door mijn zusje Linda. Al vanaf dag 1 ben ik actief aan het mee kijken op deze prachtige site. En heb zelfs ook mandalan kleurboeken gekocht. In januari 2015 vroeg het beheer of ik mee wilde beheren en na een poosje nadenken heb ik ja gezegd.

Ik wens iedereen enorm veel kleurplezier, groetjes warme teken en kleur groetjes, Sandra

Advertenties

2 gedachtes over “Voorstellen – Sandra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s