Even voorstellen – Mi-Re-Lax – Mireille Westerduin

Hallo kleur leden,

Stel je even kort voor.

Mijn naam is Mireille Westerduin bijna 44 jaar oud, getrouwd, moeder van een dochter van 11 en een dochter van 16. Mijn liefde voor tekenen en kleuren heb ik 5 jaar geleden weer opgepakt. Deze liefde heb ik opgedaan op de mode vak school daar volgde ik de richting reclame tekenen. Daarna heb ik de kunst academie gedaan. Via mijn bedrijf geef ik op school les in kinderyoga en tekenen. Zoooo leuk om te doen.
Waarmee kleur je het liefst?

Ik kleur het liefste met Caran D’Ache potloden. Daarnaast gebruik ik verschillende soorten fineliners. Van stabillo werken prettig. Ook de stiften van stabillo werken mooi. Zelf vind ik dat je met potloden meer kanten op kan.

Wat is je lievelings materiaal/boek?

Ik bewonder de schitterende creaties gemaakt uit kleurboeken. Als ik teken en kleur maak ik alles zelf. Ik gebruik dan het liefst papier van quattro 170gr. Dit is mooi fijn papier. De meeste stiften drukken hierbij dan ook niet door.

 

 

10956153_799598860110389_1364769_ns  photo.php

 

 

Wat is/zijn je lievelings kleuren?

Ik ben fan van alles kleuren maar heb een lichte voorkeur voor alle variaties in paars en zeegroen.

Wat staat er nog op je verlanglijst qua boeken en materiaal?

De grootste doos van Caran d’Ache zou ik wel willen. Daarnaast heb ik op mijn verlanglijst staan dat ik zelf een boek met kleurplaten mag uitbrengen. Nu hoop ik dat er een hoop mensen zijn die genieten van mijn creaties en kleurplaten die ik mag uitbrengen voor Kleuren voor volwassenen.

 

photo.phps

 

s

Liefs en een kleurige groet, Mireille

10942269_799623163441292_516746200_n

En dan nu mijn eerste bijdrage aan jullie. Mijn 1e kleurplaat…..

tevens staan deze kleurplaten op pinterest van Kleuren voor volwassenen.

10941256_799599336777008_1941897534_nd

Voor verdere informatie kunt u mailen naar:

mireille.westerduin@xs4all.nl

Of neem een kijkje op..

Mi-Re-Lax

Advertenties

Een gedachte over “Even voorstellen – Mi-Re-Lax – Mireille Westerduin

  1. Linda zegt:

    Wat bijzonder om te lezen en wat een geweldige tekeningen/ kleurplaten, zo mooi als deze zijn ingekleurd heb ik nog niet veel gezien, echt heel bijzonder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s