Winactie!

Omdat wij inmiddels 100 artikelen op onze website hebben staan, hebben wij weer een leuke winactie bedacht!

In samenwerking met de uitgeverij Manteau mogen wij maar liefst 2 kleurboeken weggeven aan 1 persoon!

betover  hemels

Jullie maken kans op de kleurboeken Betoverende patronen en Hemelse patronen.

Wat moet je ervoor doen?
Laat in een reactie onder dit bericht achter wat jou betoverd. Dit kan natuurlijk van alles zijn! Laat ook even je mailadres achter zodat wij ook daadwerkelijk contact op kunnen nemen.

Wij zullen zaterdag 31 januari een winnaar kiezen en deze toesturen!

Succes!

283 gedachtes over “Winactie!

 1. Simone Krijgsman zegt:

  Wat betoverd mij? mijn lieve vriend, we zijn al vanaf ons 14e (hij) en 15e (ik) jaar samen. Nog altijd heel veel liefde, samen maken we onze reis door het leven. Inmiddels met gezelschap van 5 super huisdiertjes! Ondertussen wegdromen bij de datum 25-05-2018, dan gaan wij trouwen!

  Like

 2. Romy zegt:

  Wat mij betoverd is mijn relatie van twee en een half jaar met mijn vriend. Hij is nu voor een half jaar in Noorwegen en ik mis hem ontzettend. Het kleuren is hiervoor een hele fijne bezigheid zodat de tijd toch wat sneller gaat en ik aan de fijne momenten kan denken.
  Ik hoop met twee nieuwe kleurboeken dit half jaar op een creatieve manier door te komen!

  Like

 3. Romy van Summeren zegt:

  Wat mij betoverd is mijn relatie van al twee en een half jaar met mijn vriend. Op dit moment zit mijn vriend voor een half jaar in Noorwegen, en ik mis hem ontzettend. Door lekker te kleuren vliegt de tijd, en het geeft mij daarnaast rust om na te denken over de fijne momenten samen.
  Ik hoop dit half jaar met deze twee kleurboeken op een creatieve manier door te komen.

  Daarnaast ga ik mijn vriend in mei in Noorwegen opzoeken. Door de fantastische natuur in dit land zal ik een hoop inspiratie opdoen om nieuwe betoverende creaties te maken.

  Like

 4. lin1610 zegt:

  Wat mij betoverd zijn mijn 2 mopshondjes Blunder & Blooper. De onvoorwaardelijke liefde die je daar van krijgt is onbetaalbaar. Zit ik heerlijk te kleuren dan liggen ze elk aan 2 kant van mij. Dubbel zen dus eigelijk.

  Like

 5. axje01 zegt:

  Een onverwachte, spontane lach, een ontluikende bloem, een kat die op je schoot op krult en in slaap valt. Een blije hond die als je even in de tuin bent geweest doet alsof je uren bent weg geweest. Maar ook in ene flits een bepaald patroon of kleur ergens op straat zien.
  Als je een bericht stuurt via mijn eigen wordpress-site, dan krijg ik automatisch bericht!
  En…. daar schrijf ik ook recensies over boeken…. een kleurboek voor volwassenen staat daar nog niet tussen!

  Like

 6. Christina zegt:

  Het is niet wat mij betoverd maar wat ik graag zou willen betoveren.
  En dat is de rust in de wereld met al deze ellende.
  Er gebeuren zo veel nare dingen en de bevolking is zo boos op elkaar.
  Ik hoop dat ze het kleuren gaan ontdekken en meer vredig met elkaar omgaan.

  Like

 7. Laura zegt:

  ‘Age ain’t nothing but a number’ (leeftijd is slechts een getal) is mijn lijfspreuk. Kleuren is voor elke leeftijd, of je nou als kleuter een prachtige krastekening maakt of als volwassene een kunstwerk, het gaat om het gevoel, de rust of het enthousiasme en de creativiteit. Iedere tekening is uniek, omdat ieder mens uniek is. Dat is voor mij betoverend.

  Like

 8. Roos Coumans zegt:

  Op dit moment ben ik ernstig ziek, wat mij nu betoverd is onze tuin.
  Als ik onder mijn droomdeken lig en naar buiten kijk door het raam naar de tuin kan kijken
  en de zon schijnt kan ik nog meer genieten. Wij hebben een uil in de tuin gehad en er komt
  geregeld een bonte specht. Op dit moment ben ik in het kleurboek mijn geheime tuin van
  Johanna Basford de uil aan het kleuren.

  Like

  • Irene B zegt:

   Ook voor jouw hele goed moed,nou ik ben niet ziek maar ik zit in een elle lange zware revalidatie,ik heb met mijn rechterbeen nooit kunnen lopen,ze hebben mij geopereerd en nu willen ze dat ik ga lopen binnen een half jaar of een jaar.Soms geef ik er de brui aan,eigenlijk dikwijls en dan zijn mijn dagen echt pek zwart gekleurd.Triestig en donker.Veel geluk en beterschap.

   Like

 9. Marleen van Tol zegt:

  Wat mij betoverd is mijn tante die mij heeft aangestoken met haar kleurverslaving.Kan mij herinneren dat wij als kind een kleurboek van Hollie Hobbie van haar kregen met kleurtjes erbij maar het leuke was dat zij voor zichzelf ook zo een boek had gekocht en met ons (6 nichtjes)kleurde of ons leven er van af hing.Zou het leuk vinden om deze boeken te winnen en dan met haar te delen.

  Like

 10. Simone Derksen zegt:

  daar zou ik eindelijk weer vrolijk van kunnen worden…. Kleur erg graag maar heb het geld niet voor steeds nieuwe officiële boeken en vindt die toch beter dan die van de action dus please!!!!

  Like

 11. Irene Bogaerts zegt:

  Dit betoverd mij;De betovering van de gele zon,het turqoise-blauwe van een waterbron,de rode rozen in mijn tuin,het bruine hekje,want het staat zo gek en schuin,de grijze lantaarnpaal,de knotsgekke groene brievenbus,de paarse vlinders in mijn hand,een felgekleurde regenboog over het hele land.

  Like

 12. Annemarie zegt:

  Wat mij echt betoverd is mijn zoontje van 2,5 jaar! Als ik bijvoorbeeld niet zo lekker in mijn vel zit dan hoef ik maar naar hem te kijken en wordt ik betoverd door zijn liefde voor mij 😍

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s