Review – Het enige echte kleurboek voor senioren – Door Cynthia

Naast het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen ontvingen wij van BBNC ook het Senioren Kleurboek. Een kleurboek speciaal voor de senioren! Maar is dit boek ook leuk als je jonger bent? Wij laten het je vandaag zien!

IMG_1546 IMG_1547

Dat kleurboeken niet alleen voor kinderen zijn, daar is men inmiddels van overtuigd. Het enige echte kleurboek voor senioren voorziet in een groeiende behoefte: kleurplaten die niet kinderachtig, maar vooral ook niet te ‘priegelig’ zijn. Dit kleurboek bevat meer dan honderd prachtige, herkenbare platen, die niet te gedetailleerd zijn maar toch eindeloos kleurplezier bieden! Kleuren is een heerlijke, ontspannende manier van creatief bezig zijn. Het senioren- kleurboek zal het dus ook heel goed doen als cadeautje voor oma of opa!

FullSizeRender IMG_1549

Wat een leuk kleurboek is dit! Inderdaad niet teveel priegelplaten maar wel nog steeds uitdagend genoeg! Ook zeker goed te doen voor de “jongere” kleurders!

IMG_1553 IMG_1552

De platen zijn erg divers wat het een leuk en veelzijdig kleurboek maakt! Bloemen, fantasieplaten, je vind ze allemaal in dit enige echte kleurboek voor senioren!

IMG_1551 IMG_1550

Het enige echte kleurboek voor senioren is te koop voor €9,95 in onze webshop, klik hier om hem te bekijken en te bestellen!

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

2 gedachtes over “Review – Het enige echte kleurboek voor senioren – Door Cynthia

  1. Sanne zegt:

    Jammer eigenlijk dat het boek zo prominent ‘Voor senioren’ heet aangezien ik (21) ook stiekem niet zo dol ben op dat gepriegel met die hele fijne lijntjes haha. Iets voor mij denk ik dit boek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s