Review – Denksport Tijd voor Kleur 1 – Door Cynthia

Er is weer iets nieuws in de wereld vol kleurboeken. Denksport, de uitgever van diverse puzzelboeken heeft sinds kort ook een editie vol kleurplaten.

IMG_1227  IMG_1233
Informatie van Denksport;

Om een antwoord te geven op de grote vraag naar kleurboeken, presenteert Denksport met trots Tijd voor Kleur! Het papier van dit prachtige kleurboek is zorgvuldig geselecteerd, zodat zelfs bij gebruik van een viltstift het papier niet doordrukt. Met 22 x 27.5 cm is het een lekker grote bundel. Iedere 8 weken verschijnt een nieuwe editie met prachtige kleurplaten.

Het kleurtijdschrift bevat 48 pagina’s welke dubbelzijdig bedrukt zijn. Denksport geeft zelf al aan dat de pagina’s met viltstift ingekleurd kunnen worden zonder door te drukken. Dat hebben wij uiteraard voor jullie getest!

IMG_1135  IMG_1136

Het papier kleurt erg fijn en gaat ook niet korrelen bij het gebruik van stiften. Het papier drukt wel licht door zoals je kunt zien op de rechterfoto, maar ik denk dat als je daar weer overheen kleurt dat je er niets meer van ziet.

IMG_1231  IMG_1228

Tijd voor Kleur! bevat leuke platen met diverse designs, ook zeer geschikt voor diegene die houdt van kleine details inkleuren.

IMG_1230

Tijd voor Kleur is verkrijgbaar voor €4,95 in de meeste boekhandels en een grotere supermarkten. Je vindt hem tussen de tijdschriften/puzzelboekjes.

Ook is er de mogelijkheid om een abonnement  af te sluiten, je krijgt dan iedere 8 weken de nieuwe uitgave toegestuurd. Bekijk de website van Denksport voor meer informatie.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

 

 

Een gedachte over “Review – Denksport Tijd voor Kleur 1 – Door Cynthia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s