Lid van de maand mei 2017

Mijn naam is Yasmin De Bels, 27 jaar, woonachtig in België, samen met mijn mama.
Ik ben gestart met kleuren in november 2015. Eerder dat jaar in de zomer kreeg ik vrij onverwachts te maken met een zeer spijtige relatiebreuk. Dat, en wat werkgerelateerde problemen deed me ‘overwerkt’ geraken. Het beestje burn out kwam loeren en ik was amper 25. Een hele zomer zat ik thuis. Huilen, elke dag. Nochtans was dat niet echt nodig, want in tegenstelling tot andere ex-koppels zijn we tot op de dag van vandaag supergoeie vrienden.  Ik vond de rust niet in mijn leven. Tot ik per toeval iets las over kleuren voor volwassenen. Theorieën over mandala’s ed… Het leek me wel wat om terug kleur in mijn grijze dagen te brengen en om mijn hoofd leeg te krijgen.

Ik kocht een mandalaboek en bruynzeelstiften. Het ‘kvv-gegeven’ is niet zo bekend als in Nederland, dus ik ging online op zoek (amazon, bol….). Ook op sociale media ging ik zoeken. Zo kwam ik ook uit op allerlei kleurgroepen, al dan niet veel of weinig leden. Ik verdiepte me er meer in en vergat mijn problemen.
2
Vandaag, dik anderhalf jaar, heb ik meer dan 60 boeken!!  Ik kleur vooral mandala’s. Het steeds terugkerende aspect spreekt me aan. Maar ook boeken van Basford/Karlzon en Van den Berg heb ik, ter afwisseling. Ik kleur vooral met Faber Castell (het hele gamma), alcoholmarkers, derwent potloden, tombow enz…De problemen in mijn hoofd zijn soms nog aanwezig maar dan neem ik mijn potloden ter hand en begin ik mijn gedachten te verzetten… :). En… Ook mama kleurt mee! Minder actief dan mijzelf maar onze kleurdagen op zondag zijn heilig!
Kleurrijke groeten
Yasmin De Bels

Bedankt voor je bijdrage Yasmin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s