Review en Winactie! – Dierenrijk kleurboek – Door Cynthia

Van Karakter Uitgevers ontvingen wij afgelopen week het kleurboek Dierenrijk. Wij zijn ontzettend enthousiast over dit kleurboek en delen dit natuurlijk graag met jullie!

Dierenrijk-kleurboek_omslag.indd

Over het kleurboek;
Kleuren iets voor kinderen? Wel nee! Steeds meer mensen ontdekken hoe rustgevend het is om lekker te kleuren en zo je gedachten even uit te zetten en bij te komen van een drukke werkdag of een vermoeiende week. Ga aan de slag met potlood, stift of zelfs krijt en ontdek welke kunstwerken er uit je handen komen.

Ga terug in de tijd en hervind het plezier en vooral de ontspanning dat je vroeger als kind had tijdens het kleuren en tekenen en verlies jezelf in het prachtige dierenrijk dat Millie Marotta voor je heeft gecreëerd. En kleuren binnen de lijntjes? Dat hoeft niet, Millie geeft je aanwijzingen en suggesties om haar prachtige tekeningen te vervolmaken.

Het kleurboek bevat 96 pagina’s.

IMG_0987 IMG_0997

Het kleurboek is vierkant en heeft een mooie afmeting. Het gebruikte papier is hetzelfde papier als dat wat gebruikt wordt in het kleurboek mijn geheime tuin. Daardoor is het papier minder geschikt om te kleuren met stiften/fineliners maar zeer geschikt voor kleurpotloden.

IMG_0994 IMG_0995

Het boek bevat erg mooie platen met veel details, heerlijk voor diegene die van priegelwerkjes houden!

IMG_0991 IMG_0990
Uiteraard zijn alle kleurplaten gevuld met dieren in alle soorten en maten!

IMG_0992 IMG_0988

Sommige platen zijn nog niet volledig getekend waardoor je zelf ook je fantasie kunt gebruiken en bijvoorbeeld de olifant hierboven kunt aanpassen naar het design dat je zelf het mooiste vindt.

Omdat wij van Kleuren voor Volwassenen zo enthousiast zijn over dit boek mogen wij in samenwerking met Karakter UItgevers 5 exemplaren van dit leuke kleurboek weggeven.

Wat moet je doen?
– Like onze pagina op Facebook.
– Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet en vertel hierin welk dier jij het meest bijzonder vindt en waarom.

Over precies een week op 19 december zullen wij de winnaars bekend maken op het blog!

Wil je niet meedoen, maar toch het boek hebben? Het kleurboek Dierenrijk is te koop bij o.a. bol.com voor €9,99.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

109 gedachtes over “Review en Winactie! – Dierenrijk kleurboek – Door Cynthia

 1. anita van aken zegt:

  ik zou heel graag dat boek willen winnen en dan het konijn mooi in kleuren doet me denken aan me lievelings konijn wat plots is overleden hij betekende alles voor ons was net een kind waar wij waren was hij ook en het is een prachtig boek ben pas begonnen dus kan het goed gebruiken

  like +

  Like

 2. melanie diazoni zegt:

  Ik vind dieren kleuren het leukst, meestal kleur ik ze zo realistisch mogelijk dit boek is een uitdaging voor mijn fantasie die ik graag aan zou gaan van de kleurplaten hierboven lijkt de kameleon mij het leukst om te doen ! Duimen dus maar….

  Like

 3. Saskia Groeve zegt:

  Ik doe heel graag mee omdat ik eigenlijk alle dieren wel leuk en mooi vind en daarbij vind ik het fantastisch om te kleuren. ik kleur graag paarden en konijnen omdat we er zelf ook een hebben.

  Like

 4. Eslem zegt:

  Wauw, wat een gaaf boek! Elk dier heeft zijn eigen bijzonderheden. Ik hou erg van paarden omdat ze echt een karakter hebben en gevoelig zijn voor invloeden, en je echt een band met zo’n dier kan opbouwen.

  Like

 5. Uniflame zegt:

  Deze lijkt me echt zo leuk! Ik doe dus graag mee! Het meest bijzondere dier vind ik een uil. Mijn vader verzamelde uilen en toen hij overleed kreeg ik zijn verzameling. Dus daarom zijn uilen heel bijzonder voor me. Ik like jullie al op Facebook (Cynni Alders

  Like

 6. Sharon van Dongen zegt:

  Zou super zijn! Honden zijn mijn lievelingsdieren. Ze weten het wanneer je een knuffel nodig hebt en zijn altijd blij als je thuis komt. Ik zou niet zonder ze kunnen.

  Like

 7. Marjolein zegt:

  Wat een mooi boek. Ben gek op dieren en ben regelmatig in de dierentuin te vinden. Zou leuk zijn om dit boek te winnen om de dieren naar mijn fantasie in te kleuren.

  Like

 8. carola zegt:

  Onwijs leuke actie! Ik ben gek op dieren. Thuis is het dan ook net een dierentuin (vogels, vissen, ratten en honden). Wat lijkt het mij heerlijk om mijn hobby kleuren te combineren met mijn grote dierenliefde! 🙂 dubbele ontspanning!

  Like

 9. Willemijn zegt:

  Ik vind de olifant het mooiste dier! Maar de vissen hebben de kleinste vakjes om in te kleuren!! Dat doe ik het aller liefst, in m’n pauze even een uurtje rustig aan kleine mini vakjes kleuren en hup weer verder met mijn dag in de kapsalon! Super fijn!

  Like

 10. Anita H. zegt:

  Ik doe mee! Al vind ik de vraag wat lastig om zomaar even te beantwoorden. In ieder geval ben ik dol op katten. Dat vind ik ook bijzondere en eigenzinnige dieren.

  Like

 11. marian punt zegt:

  Whoooooo dat is gaaf.
  Wat een mooi kleur boek.
  Zo heb ik 2 vliegen in 1 klap ik hou van kleuren en dieren.
  Ja dat wil dolgraag mee aan de slag.
  Kleurpotloden liggen al klaar.
  Nu maar hopen.
  En mijn vingers zitten los op een mooi, leuk en geweldige verslag te schrijven over dit fantastische kleurboek.

  Like

 12. Suzanne zegt:

  Ik zeg altijd dat ik niet van patroon boeken hou maar dit boek is heel anders, de prachtige tekeningen met de sierlijke, fijne lijnen. Ik vind het echt een pracht boek en maak er dan ook heel graag een kans op!

  Welk dier ik mooi vind? Hij is vast niet in een kleurboek te vinden maar ik ben al van jong af aan dol op vleermuizen, ik vind ze helemaal geweldig met hun kleine snoetjes. Bovendien eten ze kilo’s aan muggen en ander klein ongedierte op! Er wonen er hier ook een paar op zolder wat ik helemaal niet erg vind, het is vast geen toeval dat ik nooit door muggen gestoken wordt 🙂

  Like

 13. Anita Hansen zegt:

  Oh weer zo’n leuk kleurboek samen met een geweldig leuke actie van jullie 🙂

  Ik zou hem graag winnen natuurlijk, wie niet?

  Mijn dier is de beer…al van kleins af aan is dat ‘mijn dier’ ik heb wat met beren…vind ze mooi, knuffelig (al zijn de wilde dat natuurlijk niet), die winterslaap van ze is toch ook geweldig, zo heb ik al een jaar of tien een rugzak in de vorm van een teddybeer en heeft mijn zoon een winnie de pooh kussenknuffel gekregen van mama (die hij trouwens ook koestert, ook hij vindt beren cool). Een berenknuffel krijgen van iemand is enorm fijn…ga zo maar door.

  Like

 14. melek zegt:

  Ooh wat een schattig boek! En vooral het konijntje! Ik ben een grote dierenvriend daarom zou ik dit boek graag winnen. En ja ik zei het al dat konijntje, die doet me denken aan Kiro, mijn Vlaamse Reus die ik sinds een jaar moet missen:( Die plaat zou een mooi eerbetoon aan haar zijn en zeker het inlijsten waard! Wordt er helemaal blij van :)))))))))))))))))))))

  Like

 15. R.Madella zegt:

  Ik ben een dierenliefhebber. Dat kun je merken aan mijn wolven karakter. Ik trek dus ook het meest naar wolven. Volgens mij heb ik een plaat voorbij zien komen van een wolven hoofd. Het is gewoon een mooi kleurboek.

  Like

 16. Angelique van Dongen zegt:

  Ik doe mee. Het dier wat me het meest raakt, is het lieveheersbeestje. Op de een of andere manier lijkt dit symbool te staan voor gebeurtenissen in mijn leven.

  Like

 17. Geertje van soelen zegt:

  Ikke ben al jaren helemaal dol op varkens. Ik zou het dan ook erg leuk vinden als er een varken in zoustaan. En natuurlijk is bij een varken ook alle kleuren mogelijk. Eigenlijk ben ik dol op varkens want het lijkt mij heerlijk om in de modder te mogen rollen.

  Like

 18. Natalie Bakker zegt:

  Prachtig! Tuurlijk wil ik winnen…. Welk dier!? De beer is mijn favoriete dier, al van kinds af aan is dat mijn lievelingsdier….. Mijn zoontje heeft nu al mijn beren…. Ik ben er nog steeds dol op…. Het zijn magistrale beesten….

  Like

 19. Wendy zegt:

  Wauw wat een mooi en zeer gedetailleerd boek zeg! Veel priegelwerk waar je mooi scheel van kan gaan kijken haha! Ik zou hem graag winnen, want ik ben zeker wel een dierenliefhebber en wil hier ook later wat mee gaan doen in mijn beroep. Het is weer eens een heel ander boek wat me erg leuk lijkt om uit te proberen! Ik ben dol op wolven & paarden en heb een erg grote passie voor paarden en de paardensport. Ze zijn mijn grootste ontspanningsbron, vooral mijn bijrijdpaard. En als ik daar niet ben, is kleuren mijn ontspanning in deze drukke tijd. Dus om dit samen te combineren is altijd leuk haha. (En eigenlijk zijn alle dieren prachtige wezens)

  Like

 20. vera zegt:

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ondanks mijn vele verschillende dieren thuis, veel ervaring met allerlei soorten voel ik me het meeste verbonden met honden; intelligente dieren die zich echt aan je kunnen hechten, trouwer zijn dat welk mens dan ook, en ze voelen je aan als geen ander.

  Like

 21. marjoleinm3 zegt:

  Ik ben al járen erg dol op girafjes. Heb ze zelfs al in een wildpark in Senegal in hun eigen omgeving mogen zien….wowowowowowow wat een fantastische belevenis. Voor onze kleinkinderen ben ik een kamer vol girafjes aan het maken, hebben we een kinderstoel in de vorm van een giraf (gemaakt door een kunstenaar) en ik verzamel girafknuffels. Ik hoop dus dat er een giraf in het boek staat!

  Like

 22. Cora den Engelse zegt:

  Pinguïn. De pinguïn is zo’n bijzonder dier. Ik heb de film gezien over hun leven op de Zuidpool. Onvoorstelbaar, zo mooi! En ze zien er prachtig uit 💙.

  Like

 23. Grietje zegt:

  Ik vind olifanten heel bijzonder. Vooral wat ze allemaal met die slurf doen. Baby olifantjes zijn helemaal schattig. Nu al zin om die prachtige olifant in te kleuren. Ik geniet van het kleuren. Na een druk dagje werken, kan ik zo lekker mijn hoofd leeg kleuren.

  Like

 24. Linda zegt:

  WoW, wat een super mooi boek en ik doe graag mee aan deze leuke actie. Dieren vind ik echt helemaal geweldig, als kind had ik een poes, Bengeltje, en nog steeds ben ik helemaal gek van poezen. Wat moet het heerlijk zijn om aan deze mooie tekeningen te beginnen.

  Like

 25. diaan1979 zegt:

  Super mooi kleurboek, zou graag 1 van de gelukkigen zijn die hem mag ontvangen. Heb vandaag in het ziekenhuis voor en na de operatie richting de OK en afdeling meerdere prachtige dierentekeningen gezien in prachtige kleurschakering. Heb dus behoorlijk wat opgestoken qua inspiratie welke ik graag zou gebruiken in het Dierenrijk kleurboek 🙂

  Vriendelijke groet,
  Diana

  Like

 26. Mincka Buijs zegt:

  Bijzonder boek! Uiteraard wil ook ik dit winnen……. wie niet toch. Ik vind de kamelion geweldig! Lang in de tropen gewoond en daar zag ik ze vaak. Goed voor de heimwee om m te kleuren!

  Like

 27. krystaenbram zegt:

  wat een geweldig boek!

  De uil is voor mij het meest bijzondere dier. Die prachtige grote ogen, donker of juist felgeel.. Majesteuze dieren en ook een beetje gek, zoals ze het hoofd volledig rond kunnen draaien.

  Like

 28. krystaenbram zegt:

  Wat een prachtig boek! En wat een leuke actie.

  De uil is voor mij het meest bijzondere dier. Prachtig zoals ze hun hoofd volledig kunnen draaien en dan die intense blik in die grote donkere, of felgele ogen!

  Like

 29. renee de jong zegt:

  Ik wil graaaaaag winnen
  Het mooiste dier vind ik de kameloen en de vos
  de kameleon door zijn prachtige kleuren en da5 hij zich zo geweldig kan camoufleren
  De vos omdat hij zo een mooie vacht heeft zo snel is en vaak zulke gave ogen… ze zijn prachtig omdat het dieren zijn, mijn hart leeft voor dieren om ze te beschermen want ook een dier heeft een hart
  Ze zijn allen prachtig ! Door hun persoonlijke karakter trekken!
  Love them

  Like

 30. Johanna Ans Vdb zegt:

  Wat een ontzettend mooi boek!!! Mijn favoriete dier, katten, waarom? Hun eigenzinnige karakter, hun heerlijk en e zachte vachtjes, de aanhankelijkheid maar ook hun loyaliteit….. ze zijn ondeugend, speels, knuffelig, lief, doerakken….heerlijke knuffels gewoon……wauw wat zou ik me gezegend voelen met het winnen van dit prachtboek!l

  Een poezengroet van Johanna Ans

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s