Review en Winactie! – Dierenrijk kleurboek – Door Cynthia

Van Karakter Uitgevers ontvingen wij afgelopen week het kleurboek Dierenrijk. Wij zijn ontzettend enthousiast over dit kleurboek en delen dit natuurlijk graag met jullie!

Dierenrijk-kleurboek_omslag.indd

Over het kleurboek;
Kleuren iets voor kinderen? Wel nee! Steeds meer mensen ontdekken hoe rustgevend het is om lekker te kleuren en zo je gedachten even uit te zetten en bij te komen van een drukke werkdag of een vermoeiende week. Ga aan de slag met potlood, stift of zelfs krijt en ontdek welke kunstwerken er uit je handen komen.

Ga terug in de tijd en hervind het plezier en vooral de ontspanning dat je vroeger als kind had tijdens het kleuren en tekenen en verlies jezelf in het prachtige dierenrijk dat Millie Marotta voor je heeft gecreëerd. En kleuren binnen de lijntjes? Dat hoeft niet, Millie geeft je aanwijzingen en suggesties om haar prachtige tekeningen te vervolmaken.

Het kleurboek bevat 96 pagina’s.

IMG_0987 IMG_0997

Het kleurboek is vierkant en heeft een mooie afmeting. Het gebruikte papier is hetzelfde papier als dat wat gebruikt wordt in het kleurboek mijn geheime tuin. Daardoor is het papier minder geschikt om te kleuren met stiften/fineliners maar zeer geschikt voor kleurpotloden.

IMG_0994 IMG_0995

Het boek bevat erg mooie platen met veel details, heerlijk voor diegene die van priegelwerkjes houden!

IMG_0991 IMG_0990
Uiteraard zijn alle kleurplaten gevuld met dieren in alle soorten en maten!

IMG_0992 IMG_0988

Sommige platen zijn nog niet volledig getekend waardoor je zelf ook je fantasie kunt gebruiken en bijvoorbeeld de olifant hierboven kunt aanpassen naar het design dat je zelf het mooiste vindt.

Omdat wij van Kleuren voor Volwassenen zo enthousiast zijn over dit boek mogen wij in samenwerking met Karakter UItgevers 5 exemplaren van dit leuke kleurboek weggeven.

Wat moet je doen?
– Like onze pagina op Facebook.
– Laat in een reactie onder dit artikel weten dat je meedoet en vertel hierin welk dier jij het meest bijzonder vindt en waarom.

Over precies een week op 19 december zullen wij de winnaars bekend maken op het blog!

Wil je niet meedoen, maar toch het boek hebben? Het kleurboek Dierenrijk is te koop bij o.a. bol.com voor €9,99.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

109 gedachtes over “Review en Winactie! – Dierenrijk kleurboek – Door Cynthia

 1. Sabrina Dondorp-Brandt zegt:

  Oh geweldig dit!! Mijn favoriete dier is een tijger is het altijd al geweest. Heb er zelfs een tattoo van op mijn arm. Een tijger heeft me altijd gefascineerd, hij is gracieus, straalt zelfvertrouwen uit, macht. Als ik ze zie dan raak ik helemaal in trance van ze… dus ja ik doe graag mee!

  Like

 2. Yvonne van der Meer- Benard zegt:

  Een schitterend mooi kleurboek. Dat er niet eerder op gekomen is om kleurboeken voor volwassenen te gaan uitgeven. ik heb kleuren altijd een heerlijk werk gevonden. en ja wat mijn lievelingsdier altijd geweest is…. en nog… de koe. Hij zal waarschijnlijk niet in het kleurboek staan maar ik vind de grasparkiet ook heel mooi om in te kleuren. Ik zou zeggen,…. maak nog maar vele mooie kleurboeken van verschillende onderwerpen. Vintage, brocante en nostalgie spreken mij ook erg aan. Daar is ook vast wel iets moois voor te maken.

  Like

 3. veronique ricquier zegt:

  Graag had ik ook mijn kans gewaagd. Ik hou vooral van poezen en honden, omwille van hun trouwheid en liefde, maar ook van de uil… omwille van z’n prachtige uiterlijk en de wijsheid.

  Like

 4. katrein v zegt:

  leuk dieren kleuren, ik heb een lieve kater thuis en elke morgen komt hij welgezind binnen en zegt me keer op keer goeiendag (maakt dan een soort lief grommend geluid) dat maakt mijn dag helemaal goed. ( sorry had even niet door dat de reactie hier moest gepost worden ipv op FB)

  Like

 5. Sylvia zegt:

  Wauw wat een prachtige tekeningen! Het zou bijna zonden zijn om ze in te kleuren. Graag maak ik kans. Hoop dat er ook een wolf in staat! Dit zijn echt prachtige dieren, alleen die ogen al! Een magisch dier, dat een gevoel van vrijheid geeft. Ze staan altijd onvoorwaardelijk voor elkaar klaar, het zijn echte roedeldieren, ze vertrouwen op hun gevoelens en intuïtie. Ze hebben veel energie en kunnen grootte afstanden af leggen, heerlijk te rennen en genieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s