Review – Het Tattoo Kleurboek – Door Cynthia

Al een tijdje op de markt maar nog niet zo bekend is Het Tattoo Kleurboek van uitgeverij Thoth. Thoth is de uitgeverij van o.a. Mijn Geheime Tuin en dus verwachten wij ook weer veel goeds van dit kleurboek.

IMG_0641   IMG_0649

Over het boek;
Kleuren voor volwassenen is een trend, het valt niet te ontkennen. Tattoo’s zijn ook geliefd, steeds meer mensen in alle leeftijden en bevolkingsgroepen laten een tattoo zetten.

Ter inspiratie dit unieke kleurboek vol verbluffende illustraties is een grote lofzang op de tattookunst. De tattooontwerpen lopen uiteen van traditionele motieven zoals harten, matrozen, meisjes, schedels en rozen tot minutieus uitgewerkte composities met een meer eigentijds karakter.
Een perfect cadeauboek dat iedereen zal aanspreken die van tattoos houdt of op zoek is naar inspiratie voor een volgend stukje lichaamskunst.

Aantal pagina’s : 112 pagina’s.

Wat ons direct opvalt is dat het papier van hetzelfde materiaal is als Mijn Geheime Tuin. Wat dus betekent dat ook dit boek eigenlijk alleen in te kleuren is met potlood omdat het dubbelzijdig gedrukt is.

IMG_0642   IMG_0648

Het boek bevat inderdaad veel designs die je veel in tattoo’s ziet voorkomen.

IMG_0647   IMG_0643

Het is een zeer divers kleurboek en ook zeer geschikt voor mannen die van stoere platen houden! Kun je eindelijk met je partner samen kleuren!

Wat ik zelf ook erg leuk vind is het feit dat er in het midden van het boek een inspiratieplaat is toegevoegd in kleur, daar kun je dus veel leuke ideeën in opdoen!

IMG_0646   IMG_0645

De platen zijn ontworpen door Megamunden.

Megamunden is illustrator en woont in Engeland. Zijn werk in opdracht loopt uiteen van reclame- en mode-illustraties tot productontwerpen, maar hij maakt ook grote muurschilderingen en tattooontwerpen. Momenteel werkt hij als hoofdontwerper bij het multidisciplinaire ontwerpbureau Ilovedust.

Conclusie: Een stoer kleurboek ook zeer geschikt voor de mannelijke kleurder! Maar wel echt een boek voor volwassenen, kleine kinderen zullen de kleurplaten wellicht eng vinden!

Het kleurboek is te koop bij o.a. bol.com voor €11,90.

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd,
dit heeft echter geen enkele invloed op onze mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s