Review – Creatief kleuren voor volwassenen – Door Cynthia

Onlangs ontvingen wij het kleurboek Creatief kleuren voor volwassenen van Harolds.

Harolds is de grootste urban art store. Bij hen vind je expertise en mensen met passie voor kunst! Met meer dan 45.000 kunstschildersbenodigdheden (waaronder papier, penselen, acrylverf etc.) is Harolds het paradijs voor elke creatieve geest.

IMG_0356   IMG_0362

Over het boek:
Een prachtig boek dat nog mooier wordt door het in te kleuren. Leuke patronen boordevol details voor urenlang kleurplezier. Van bloemen en blaadjes tot abstracte patronen, voor ieder wat wils! Ontspannend, inspirerend, opwekkend – laat je creativiteit de vrije loop en breng de tekeningen tot leven!

Het kleurboek bevat 96 pagina´s.

IMG_0357

Het boek voelt zeer stevig aan en heeft een A4 formaat. De pagina’s zijn dubbel bedrukt en dat wil wel eens problemen opleveren als je met stiften kleurt. Maar dat is in dit boek absoluut geen probleem! Het papier is van een goede kwaliteit en de kleuren drukken dan ook niet door!

IMG_0359

Er staan diverse leuke patronen in met zowel bloemen als fantasie platen. Zoals je op de foto hierboven kunt zien staan er ook platen in verspreid over 2 pagina’s, dat vind ik zelf altijd erg leuk omdat je zo ook met contrasten kunt werken. Bijvoorbeeld licht en donker.

    IMG_0358

Ook kleuren met potlood gaat prima in dit boek, de rechterpagina is gekleurd met potloden van Bruynzeel en fineliners van Stabilo. Een prima combinatie!

Conclusie: Als je dit kleurboek nog niet hebt dan kan ik je zeker aanraden om hem aan te schaffen, de platen zijn vrolijk en dat is precies wat je straks nodig hebt tijdens de donkere winterdagen!

Het kleurboek creatief kleuren voor volwassenen is te koop bij Harolds op de website.

Neem uiteraard even een kijkje op de site van Harolds, zij verkopen prachtige kleur benodigdheden!

Deze review bevat producten die door een uitgeverij of bedrijf zijn opgestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s