Review – Boeddhisme kleurboek – Door Cynthia

Afgelopen maandag stond op Kleuren voor Volwassenen al het Pretty Patterns kleurboek online. Maar er is meer van de uitgeverij Lantaarn BV!

IMG_0164 IMG_0172

Ook het boeddhisme kleurboek beschikt over 128 bladzijdes en is dubbelzijdig gedrukt. Ook de kaft van dit kleurboek is hard. Dat vind ik persoonlijk erg fijn, dat is beter voor het behoudt van je kleurboek.

Informatie van de uitgeverij;
Mandala’s, dharmawielen, de boom der ontwaking, lotusbloemen, boeddhabeeldjes die beelden oproepen van India, Tibet, Thailand, Sri Lanka, Cambodja, Laos, Birma en niet te vergeten China en Japan. De kleurplaten in dit boek zijn geïnspireerd op de boeddhistische wereld, en wij nodigen u uit om een ontdekkingsreis te maken over de twee belangrijkste paden van deze levensbeschouwing: die van de juiste
aandacht en de juiste concentratie.

IMG_0165

Het kleurboek begint met een inleiding over hoe je het beste aan het kleurboek kunt beginnen. Zelf ben ik natuurlijk wat eigenwijs en dus begin ik gewoon waar ik op dat moment zin in heb.

IMG_0168

Ik ben begonnen aan deze boeddha. Wat een heerlijke plaat om in te kleuren. Ik ben ontzettend fan van het papier, heb deze plaat gekleurd met Stabilo 68 stiften, gelpennen van Lidl en aquarel potloden van Faber Castell. En niets drukt door! Heerlijk!

Onderstaand een aantal voorbeelden uit dit prachtige kleurboek!

IMG_0170   IMG_0169 IMG_0167   IMG_0166

Als je fan bent van boeddha’s en alles wat met het boeddhisme te maken heeft dan mag dit kleurboek zeker niet ontbreken aan je collectie!

Het Boeddhisme kleurboek is momenteel nog te koop in de diverse boekenwinkels of online via o.a. Bol.com voor slechts €9,99.

5 gedachtes over “Review – Boeddhisme kleurboek – Door Cynthia

  1. itsanoushka zegt:

    Ik vind de platen erg mooi in het boek en ook de afwerking en de harde kaft maakt het geheel af. Alleen vind ik het zelf niet lekker kleuren met potloden, het papier is voor mij te glad. Viltstiften prima en dat ga ik dan lekker gebruiken.

    Like

  2. Anisha zegt:

    Hi waar zou ik dit mooie boek kunnen vinden ik heb gekeken bij de Bruna is die er niet Alleen pretty ik zou graag willen weten waar ik deze kan kopen want dan kan ik ze inkleuren met mijn eigen aquarel potloden ik kom namelijk zelf uit India dat is mijn geloof boeddhisme maar ik ben geadopteerd dus geloof ik in de Nederlandse cultuur !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s