Review – Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen – Door Cynthia

De afgelopen maanden zijn er ontzettend veel kleurboeken uitgegeven en ook het derde enige echte kleurboek voor volwassenen is er daar 1 van! Ik ben al ontzettende fan van de eerste 2 edities dus ik kon niet wachten tot ik deze in mijn handen zou hebben!

20140930_074617

Volgens de uitgeverij;
Na het denderende succes van ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen’, ‘Het tweede enige echte kleurboek voor volwassenen’ én ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen op reis’, kon deel drie niet langer uitblijven.
Kleuren voor volwassenen is over de hele wereld, maar vooral en Nederland in België ontaard in een ware hype. Het is een vorm van creatief bezig zijn en een vorm van ontspanning, iets wat iedereen van tijd tot tijd goed kan gebruiken in de hectiek van deze tijd. In Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen staan 140 nieuwe kleurplaten met abstracte en natuurlijke afbeeldingen, allemaal met een najaarstintje, speciaal voor de donkere maanden die gaan komen. Ga lekker even een uurtje zitten en zet je gedachten op nul met Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen.

Wat is dit wederom een heerlijk kleurboek!! Mooi papier, ik heb het getest met Stabilo 68, drukt niet door en er staan weer erg leuke platen in! En inderdaad met een herfstthema!

20140930_074624

Maar ook gewoon abstracte platen dus voor ieder wat wils!

20140930_074629   20140930_074636

Conclusie: Ik kan er maar 1 ding over zeggen; Ben je verslaafd aan kleuren? Koop dit boek!!!! Wat een leuke aanvulling op je verzameling!

20140930_074649

Het derde enige echte kleurboek voor volwassenen is te koop in onze webshop voor €9,95.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s