Review – Het enige echte kleurboek voor grote kinderen – Door Cynthia

Vandaag review ik het Enige echte kleurboek voor grote kinderen. Dit kleurboek kan wat mij betreft prima ook door volwassenen gebruikt worden dus daarom heb ik hem ook gewoon lekker gekocht.

20140930_074521

Informatie van de uitgeverij;

Het enige echte kleurboek voor grote kinderen is speciaal gemaakt voor meiden en jongens van rond de 10 jaar oud. Voor hen zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt en die er wel zijn, zijn al snel te kinderachtig. Maar daar komt nu verandering in. Dit kleurboek biedt reuzeveel en urenlang kleurplezier. Meer dan 100 mooie platen met dieren, bloemen, vlinders of abstracte figuren, kun je helemaal je eigen draai geven. Alle afbeeldingen kunnen ingekleurd worden met kleurpotloden, viltstiften, waterverf, acrylverf, waskrijt en aquarelverf.

20140930_074535 Β  20140930_074530

Ook deze editie is weer erg leuk, wel merk ik dat het papier van een iets mindere kwaliteit is dan de andere edities. Ik kleur met Stabilo 68 en die drukken licht door en het papier rult wat. Ik denk dat als je beide kanten kleurt dat je daar overigens niet meer van ziet. En anders is de oplossing om met kleurpotloden te kleuren!

20140930_081034

Eigenlijk mag je dit kleurboek gewoon niet laten liggen!

Conclusie; Een leuk kleurboek met diverse patronen, zeker ook geschikt voor de volwassen kleurfanaten onder ons!

Het kleurboek voor grote kinderen is te koop in onze webshop.

2 gedachtes over “Review – Het enige echte kleurboek voor grote kinderen – Door Cynthia

  1. djoekie25d zegt:

    poging 2: Ik vind het altijd zo jammer dat er niet goed word nagedacht over de keuze van het papier…. ze zouden zoveel meer boeken kunnen verkopen als het papier goed zou zijn maar ja ik zou deze om deze reden dus niet kopen

    Like

  2. Annelies zegt:

    Ik heb dit kleurboek ook en ik ben een volwassen jongedame. Dus niets voor grote kinderen. De kleurplaten vind ik erg leuk en uitdagend om in te kleuren. Sommige lijken veel op kleurplaten voor volwassenen. Sommige kleurplaten vind ik zinloos om in te kleuren, maar die blijf je er altijd tussen houden. Al met al, een leuk kleurboek ook voor volwassenen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s