Nieuw – Het enige echte mandalakleurboek

Iets waar wij ontzettend enthousiast over zijn is de nieuwe uitgave van BBNC Uitgevers: Het enige echte mandalakleurboek.

Mandala’s worden traditioneel gebruikt als bron van wijsheid en meditatie. Maar ze vormen natuurlijk ook gewoon prachtige kleurplaten. In ‘Het enige echte mandalakleurboek’ staan meer dan 70 van de mooiste mandala’s om in te kleuren. Het boek heeft extra dik papier waardoor het geschikt is voor alle materialen, of je nu kiest voor potlood, stift, krijt of verf.
Zet je gedachten even helemaal op nul, verlies je in de rust en regelmaat van het inkleuren en laat je creativiteit de vrije loop met deze geometrische vormen.

Het enige echte mandalakleurboek

Het enige echte mandala kleurboek is verkrijgbaar vanaf medio september voor slechts €9,95. Via bol.com kun je alvast een exemplaar reserveren zodat je straks zeker weet dat je hem binnen krijgt!

Wij verwachten dat ook deze editie weer erg populair gaat worden en zodra deze uit is zullen wij ook deze editie voor jullie reviewen!

Hou kleuren voor volwassenen overigens goed in de gaten, de komende tijd komt er meer informatie over nieuwe uitgaves, tevens komen er binnenkort 2 previews uit het mandala kleurboek op Kleuren voor Volwassenen!

Advertenties

Een gedachte over “Nieuw – Het enige echte mandalakleurboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s