Nieuw – Het enige echte kleurboek voor grote kinderen

Naast het kleuren voor volwassenen komt de uitgeverij nu ook met een kleurboek voor grote kinderen, wij zijn hier ontzettend benieuwd naar en denken zelfs dat wij deze als volwassene ook prima kunnen kleuren. Het enige echte kleurboek voor grote kinderen is speciaal gemaakt voor meiden en jongens van rond de 10 jaar oud. Voor hen zijn er maar weinig interessante kleurboeken op de markt en die er wel zijn, zijn al snel te kinderachtig. Maar daar komt nu verandering in.

kids

Dit kleurboek biedt reuzeveel en urenlang kleurplezier. Meer dan 100 mooie platen met dieren, bloemen, vlinders of abstracte figuren, kun je helemaal je eigen draai geven. Alle afbeeldingen kunnen ingekleurd worden met kleurpotloden, viltstiften, waterverf, acrylverf, waskrijt en aquarelverf.

Het enige echte kleurboek voor grote kinderen is verkrijgbaar vanaf medio september voor slechts €9,95. Via bol.com kun je alvast een exemplaar reserveren zodat je straks zeker weet dat je hem binnen krijgt!

Wij verwachten dat ook deze editie weer erg populair gaat worden en zodra deze uit is zullen wij ook deze editie voor jullie reviewen!

Hou kleuren voor volwassenen overigens goed in de gaten, de komende tijd komt er meer informatie over nieuwe uitgaves!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s